Disclaimer

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Bikestore Hesselink is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van Bikestore Hesselink of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiŽren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Bikestore Hesselink worden geŽxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Bikestore Hesselink heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het feit dat Bikestore Hesselink links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Bikestore Hesselink van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Copyright Bikestore Hesselink 2021.
Alle rechten voorbehouden.

COVID-19 (Corona) melding

Vanaf woensdag 3 maart mogen wij na een sluiting van 2,5 maand u weer ontvangen op afspraak! Plan nu gauw uw afspraak in en kom een kijkje nemen in onze nieuwe showroom!


Contactgegevens

Routebeschrijving


Openingstijden

Maandag:  GESLOTEN
Dinsdag:  9:00 T/M 18:00
Woensdag:  9:00 T/M 18:00
Donderdag:  9:00 T/M 18:00
Vrijdag:  9:00 T/M 18:00
Zaterdag:  9:00 T/M 16:00
Zondag:  GESLOTEN


Facebook


Reparatieplanner